Nou esdeveniment: Symposium on the Progressive Development of International Law

Des del Cercle Mallorquí de Negocis, moguts per l’interès de promoure l’economia productiva per al país i per a la gent, volem impulsar les aportacions intel·lectuals necessàries per a crear un context favorable, o si més no, preveure una millor adaptació als canvis de context que es produeixen al nostre entorn, l’Euro Regió de l’Arc Mediterrani, i/o de repercussió global.

L’economia, puntal bàsic de qualsevol societat, requereix dinamisme, innovació, estabilitat i seguretat. Per això, hem d’aprendre a treballar de manera transdisciplinar. Des de tots els sectors i disciplines, generant equips d’especialistes que tinguin gran capacitat de síntesis, on la competitivitat és el joc de la intel·ligència. Tot plegat, constitueix un element generador de participació, aconseguint seguretat i convivència, que són els millors indicadors que es poden tenir en qualsevol societat.

En aquest sentit, sobre temes d’actualitat que ens afecten de ben segur, hem volgut anar a les fonts origen d’informació. Poder comptar amb els millors especialistes del panorama internacional en interès d’obtenir la informació més fiable, sense interferència del renou mediàtic, i així poder adoptar les decisions més adients i factibles que permetin garantir el nostre benestar i estabilitat.

Per tot plegat, el CMN juntament al Grup de Recerca Ciutadania Cultural de la UIB promou el Symposium on the Progressive Development of International Law programat pel proper divendres 11 de març, de 18h a 21h, amb l’assistència entre d’altres de dues eminents autoritats internacionals, experts independents de Nacions Unides.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, Palma. Per això ens complau a convidar-vos a esmentat Simposi acadèmic. Us en transmetem, adjunt, el programa.

Us demanem que ens confirmeu la vostra assistència (info@cmneuram.eu) per poder tramitar-vos-en l’acreditació abans de dia 9 de març.

Vos hi esperam!

Descarregar PDF

Posted on 26 febrero, 2016 in SYMPOSIUM

Share the Story

About the Author

Back to Top